S6 – Bestseller i Danmark 2017

Bestseller i DK 2017

Vores populære S6 shampoo, er nu en af de bedst sælgende anti-yellow shampoo i Danmark, da den giver en mere kølig og klar tone i lyst og gråt hår. Med S6 har det aldrig været nemmere at slippe af med hårets gyldne toner. Lyst hår har en tendens til at blive “varmt” i farven over tid, hvilket kan give håret et gulligt skær. S6 anti-yellow shampoo er derfor det oplagte valg for dig med lyse striber, bleget-, hvidt-, naturligt blond og gråt hår, da den med sine lilla pigmenter neutraliserer gyldne toner i håret og giver en mere kølig og klar tone. Denne trend har danskerne i stor stil taget til sig, hvilket gør S6 til en absolut bestseller i Danmark i 2017.

S6 anti-yellow shampoo vs. silver shampoo

Idag sammenlignes anti-yellow shampoo ofte med silver shampoo, men der er faktisk ret stor forskel. Den største forskel er, at S6 anti-yellow shampoo arbejder med håret indefra, fremfor blot at ligge en hinde omkring hårstrået, som en silver shampoo ofte gør.

Prøv selv S6 anti-yellow shampoo og se forskellen. Læs mere om S6, og køb den hos Danmarks eneste officielle forhandler shoprosted.dk