S6 Shampoo – til dig med blondt eller gråt hår

Har du blondt eller gråt hår? Så kender du nok til problemet med uønskede gule toner i håret. Uanset om man har naturligt blondt hår, eller man har afbleget det, er det ikke unormalt, at farven kan opleves som varm eller gullig. Og det er der mange, der ikke rigtig synes om. Hvis farven på håret ikke er helt rigtig, kan det også påvirke farven i ansigtet og på tøjet. Derfor kan det opleves som et problem, at der er gule toner i gråt og lyst hår. Er man ikke tilfreds med farven på sit hår, vil de fleste tænke, at den umiddelbare løsning er at farve det. Dog er det utroligt skadeligt for håret at farve det helt, især hvis man allerede har afbleget eller farvet det tidligere. Men er du en af dem, der oplever dette, behøver du ikke fortvivle længere – S6 shampoo er nemlig shampooen, der løser problemet.

Få en køligere farve med S6 shampoo

S6 shampoo er udviklet til at fjerne gule toner i gråt og lyst hår. Shampooen er beriget med lilla pigment, hvilket er komplementærfarven – dvs. den modsatte farve – til gul. Derfor går den ind og neutraliserer det gule pigment i hvert hårstrå, sådan at man ender op med en mere kølig farve. Hvis man gerne vil de gule toner til livs, er en S6 shampoo simpelthen et must have. De fleste oplever at kunne se forskel allerede efter en enkelt vask, og effekten bliver kun mere tydelig, hvis man bruger S6 shampoo regelmæssigt. Hvis man vil være helt fri for de gule toner i håret, bør man derfor investere i en S6 shampoo.

Når dit hår har brug for pleje

S6 giver den massive fordel, at man får en køligere tone i håret – men der er også andre gode grunde til at bruge S6 shampoo til hverdag. Hvis man har farvet eller afbleget sit hår, har håret brug for ekstra pleje. De mange kemikalier er nemlig utroligt skadelige for håret og vil mange gange være med til at tørre det ud. Hvis man har farvet eller afbleget sit hår for at få den blonde farve, er det derfor ekstra vigtigt, at man gør en indsats for at pleje det. S6 shampoo er beriget med gærede vindruer og silkeprotein, der er med til at give håret den nødvendige fugt og pleje. Derfor er S6 shampoo også et godt valg, når dit hår har brug for ekstra pleje.

Tag frisøroplevelsen med hjem

Kender du den følelse, når man lige kommer fra frisøren, og ens hår føles som forandret? Det er blødt, velduftende og nemt at arbejde med. Det skyldes ikke kun, at håret er nyklippet, men også at frisører ofte bruger nogle andre og bedre produkter end dem, vi selv arbejder med. Derfor kan man tage frisøroplevelsen med hjem, hvis man investerer i en shampoo, der også bruges i frisørsaloner. Og her er S6 shampooen et oplagt valg. Den er nemlig på kort tid blevet utroligt populær og bruges i dag af frisører verden over. Med en S6 shampoo er du altså sikker på en følelse af lækkert og sundt hår, hver eneste gang du træder ud af badet.

For de bedste resultater

Hvis du vil have de bedste resultater med S6 shampooen, kan du med fordel bruge den sammen med M6 kuren. Hårkuren har nemlig de samme anti-gule egenskaber, samtidig med at den tilfører dit hår ekstra næring og fugt. Det anbefales af frisører, at man altid bruger en kur efter sin shampoo – derfor kan du gøre dit hår en tjeneste ved at bruge en M6 kur sammen med din S6 shampoo. Så er du sikker på at få lækkert, sundt og medgørligt hår, der er helt fri for uønskede gule toner.