S6 Shampoo

Nu er M6 anti-yellow hårkur her!

anti-yellow hårkur M6 anti-yellow hårkur, er den første af sin slags på markedet, og er i familie med den meget populære og omtale S6 anti-yellow shampoo. Kuren er udviklet udfra samme principper og koncept, som den succesfulde S6 shampoo. M6 kuren er nemlig også beriget med lilla pigmenter, som neutraliserer hårets gyldne toner og giver lyst og gråt hår en mere kold farve. Kuren er derfor ideel for dig der har lyse striber, lysnet, hvidt, naturlig lysblond eller gråt hår.

Hjælper til en længerevarende kold tone

Er du derfor allerede vild med S6 shampooen, så vil M6 anti-yellow hårkuren også være lige noget for dig! Ligesom S6 shampoo, hjælper M6 med at komme gyldne toner i håret til livs, så håret får en mere kold og klar tone. Samtidig tilføres håret godt med fugt og pleje. Anti-yellow kuren kan bruges alene eller efter en almindelig shampoo. For at opnå en større og mere længerevarende anti-yellow effekt, bør M6 hårkur dog bruges sammen med S6 shampoo.

Prøv den allerede idag! M6 anti-yellow hårkur forhandles hos shoprosted.dk, som er Danmarks eneste officielle forhandler, med fuldt sortiment af Echosline produkter.

 

Bestseller i DK 2017

Vores populære S6 shampoo, er nu en af de bedst sælgende anti-yellow shampoo i Danmark, da den giver en mere kølig og klar tone i lyst og gråt hår. Med S6 har det aldrig været nemmere at slippe af med hårets gyldne toner. Lyst hår har en tendens til at blive "varmt" i farven over tid, hvilket kan give håret et gulligt skær. S6 anti-yellow shampoo er derfor det oplagte valg for dig med lyse striber, bleget-, hvidt-, naturligt blond og gråt hår, da den med sine lilla pigmenter neutraliserer gyldne toner i håret og giver en mere kølig og klar tone. Denne trend har danskerne i stor stil taget til sig, hvilket gør S6 til en absolut bestseller i Danmark i 2017.

S6 anti-yellow shampoo vs. silver shampoo

Idag sammenlignes anti-yellow shampoo ofte med silver shampoo, men der er faktisk ret stor forskel. Den største forskel er, at S6 anti-yellow shampoo arbejder med håret indefra, fremfor blot at ligge en hinde omkring hårstrået, som en silver shampoo ofte gør.

Prøv selv S6 anti-yellow shampoo og se forskellen. Læs mere om S6, og køb den hos Danmarks eneste officielle forhandler shoprosted.dk 

Har du lyst eller gråt hår? Så oplever du måske, at der er uønskede gule toner i dit hår. De kan være svære at komme af med, hvis man gerne vil undgå at farve sit hår helt. Men med S6 shampoo har det aldrig være nemmere at komme af med de gule toner. S6 shampoo er nemlig særligt udviklet til formålet og har lilla pigment til at neutralisere det gullige skær og give en mere kølig tone.
Har du blondt eller gråt hår? Så kender du nok til problemet med uønskede gule toner i håret. Uanset om man har naturligt blondt hår, eller man har afbleget det, er det ikke unormalt, at farven kan opleves som varm eller gullig. Og det er der mange, der ikke rigtig synes om. Hvis farven på håret ikke er helt rigtig, kan det også påvirke farven i ansigtet og på tøjet. Derfor kan det opleves som et problem, at der er gule toner i gråt og lyst hår. Er man ikke tilfreds med farven på sit hår, vil de fleste tænke, at den umiddelbare løsning er at farve det. Dog er det utroligt skadeligt for håret at farve det helt, især hvis man allerede har afbleget eller farvet det tidligere. Men er du en af dem, der oplever dette, behøver du ikke fortvivle længere – S6 shampoo er nemlig shampooen, der løser problemet.

Få en køligere farve med S6 shampoo

S6 shampoo er udviklet til at fjerne gule toner i gråt og lyst hår. Shampooen er beriget med lilla pigment, hvilket er komplementærfarven – dvs. den modsatte farve – til gul. Derfor går den ind og neutraliserer det gule pigment i hvert hårstrå, sådan at man ender op med en mere kølig farve. Hvis man gerne vil de gule toner til livs, er en S6 shampoo simpelthen et must have. De fleste oplever at kunne se forskel allerede efter en enkelt vask, og effekten bliver kun mere tydelig, hvis man bruger S6 shampoo regelmæssigt. Hvis man vil være helt fri for de gule toner i håret, bør man derfor investere i en S6 shampoo.

Når dit hår har brug for pleje

S6 giver den massive fordel, at man får en køligere tone i håret – men der er også andre gode grunde til at bruge S6 shampoo til hverdag. Hvis man har farvet eller afbleget sit hår, har håret brug for ekstra pleje. De mange kemikalier er nemlig utroligt skadelige for håret og vil mange gange være med til at tørre det ud. Hvis man har farvet eller afbleget sit hår for at få den blonde farve, er det derfor ekstra vigtigt, at man gør en indsats for at pleje det. S6 shampoo er beriget med gærede vindruer og silkeprotein, der er med til at give håret den nødvendige fugt og pleje. Derfor er S6 shampoo også et godt valg, når dit hår har brug for ekstra pleje.

Tag frisøroplevelsen med hjem

Kender du den følelse, når man lige kommer fra frisøren, og ens hår føles som forandret? Det er blødt, velduftende og nemt at arbejde med. Det skyldes ikke kun, at håret er nyklippet, men også at frisører ofte bruger nogle andre og bedre produkter end dem, vi selv arbejder med. Derfor kan man tage frisøroplevelsen med hjem, hvis man investerer i en shampoo, der også bruges i frisørsaloner. Og her er S6 shampooen et oplagt valg. Den er nemlig på kort tid blevet utroligt populær og bruges i dag af frisører verden over. Med en S6 shampoo er du altså sikker på en følelse af lækkert og sundt hår, hver eneste gang du træder ud af badet.

For de bedste resultater

Hvis du vil have de bedste resultater med S6 shampooen, kan du med fordel bruge den sammen med M6 kuren. Hårkuren har nemlig de samme anti-gule egenskaber, samtidig med at den tilfører dit hår ekstra næring og fugt. Det anbefales af frisører, at man altid bruger en kur efter sin shampoo – derfor kan du gøre dit hår en tjeneste ved at bruge en M6 kur sammen med din S6 shampoo. Så er du sikker på at få lækkert, sundt og medgørligt hår, der er helt fri for uønskede gule toner.